Νοσοκοκομείο Ρόδου: Παρέμβαση των τριών βουλευτών

H ΡΟΔΙΑΚΗ
26/5/2010

Για την πορεία ένταξης του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και της Ακτινοθεραπευτικής Μονάδας του Νοσοκομείου Ρόδου στο ΕΣΠΑ, ζητούν να ενημερωθούν οι βουλευτές Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, Νίκος Ζωίδης και Στάθης Κουσουρνάς, με ερώτηση την οποία συνυπογράφουν, προς την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη.

Οι βουλευτές επισημαίνουν ότι η υλοποίηση αυτών των έργων όχι μόνο αποτελεί δίκαιη απαίτηση των κατοίκων της Δωδεκανήσου - πολλώ δε μάλλον στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία – αλλά υιοθετήθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Ρόδο, κατά δήλωση του οποίου η Υγεία και η Παιδεία στα Δωδεκάνησα, που υστερούν σε σχέση με άλλες ήδη ανεπτυγμένες περιοχές της χώρας, τίθενται σε απόλυτη προτεραιότητα από την κυβέρνηση.

Η υπουργός ερωτάται εάν ολοκληρώθηκε η ένταξη του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου και της Ακτινοθεραπευτικής Μονάδας του Νοσοκομείου Ρόδου στο ΕΣΠΑ, από πλευράς υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.