Θετικά τα μηνύματα για το αιμοδυναμικό

Ροδιακή
11/5/2010

Θετικά είναι τα μηνύματα που υπάρχουν για τη χρηματοδότηση της λειτουργίας αιμοδυναμικού και ακτινοδιαγνωστικού εργαστηρίου στο νοσοκομείο της Ρόδου, καθώς προωθείται με σύμφωνη γνώμη και των αρμοδίων υπουργών η ένταξή τους για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ.

Αυτό ανακοίνωσε ο βουλευτής κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος χτες σε συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι περιελήφθησαν μεν στον νέο οργανισμό του νοσοκομείου μας, αλλά το ζητούμενο είναι η χρηματοδότησή τους.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ανακοίνωσε ο κ. Κρεμαστινός το αιμοδυναμικό εργαστήριο κόστους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ και το ακτινοθεραπευτικό κόστους 4 εκατομμυρίων ευρώ, θα ενταχθούν για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ ενώ αν αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε θα προταθεί η χρηματοδότησή τους από το τομεακό του υπουργείου.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, έστειλε σχετική επιστολή στον περιφερειάρχη όσον αφορά το ΕΣΠΑ, ενώ και οι αρμόδιοι υπουργοί είναι θετικοί.

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=36394&catid=1&subcatid=5

_________________________________________________________


ΥΓ (ειλικρινής απορία)

κ. Κρεμαστινέ, 
μήπως θα μπορούσαν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ και κάποια Νοσοκομεία της Αθήνας που έχουν 16 μήνες με κλειστό το Αιμοδυναμικό, ή αφορά μόνο τις παραμεθόριες περιοχές;
ΜπΙ