Μια δημοσίευση σε blog: "Αναίμακτη αφαίρεση όγκου!!! Κι όμως τα κατάφερα!!!"

 
"Μα τι στην ευχή θα μπορούσε να είναι αυτό το σπειροειδές πράγμα που φαίνεται στην ακτινογραφία;" αναρωτήθηκα όταν ο πενηντάρης κύριος εισήλθε στο γραφείο μου, μου έδωσε την ακτινογραφία της μαμάς του και τρομαγμένος με παρακάλεσε να παραπέμψω τη μαμά του για αξονική τομογραφία εγκεφάλου ώστε να δούμε τι έχει μέσα στον εγκέφαλό της.
 
Εγώ θέλησα να εξετάσω την ευγενική κυρία, την οποία την είχαν στείλει από το Κέντρο Υγείας του νησιού της όταν ανακάλυψαν πως για τους συνεχείς πονοκεφάλους της κυρίας ευθυνόταν τούτος ο όγκος που φαίνεται στην ακτινογραφία!
 
Οι άνθρωποι ήταν τρομοκρατημένοι και ταλαιπωρημένοι από το πολύωρο ταξίδι τους και συχνά η κούραση προκαλεί αγενείς αντιδράσεις, ιδιαίτερα δε όταν μπαίνεις στο χώρο ενός ασφαλιστικού ταμείου έχοντας στο μυαλό σου όλα όσα λένε στην τηλεόραση, ότι δηλαδή στο ΙΚΑ θα σε ταλαιπωρήσουν και θα αρνηθούν να σε εξυπηρετήσουν!
 
Έδωσα τόπο στην οργή και εξέτασα την κυρία. Της αφαίρεσα το σύρμα με το οποίο είχε σφίξει τον πλούσιο κότσο που έστεκε περήφανος στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, την συμβούλεψα να χρησιμοποιεί μαντίλα για να πιάνει τα μαλλιά της και όχι σύρμα και ...ντα... ντα... μετά από λίγες μέρες πέρασαν οι πονοκέφαλοι της κυρίας.

Η ιατρική δεν θέλει πολλές γνώσεις, ούτε εξυπνάδα.... απλή λογική θέλει συνάδελφοι του Κέντρου Υγείας του νησιού της κυρίας!

Υ.Γ.
Ο γιος της κυρίας δεν πείστηκε και πήγε σε ακτινολογικό κέντρο όπου πλήρωσε για να της κάνει και νέα ακτινογραφία. Μου την έφερε την επόμενη μέρα για να δω κι εγώ πόσο αποτελεσματικά είχα αφαιρέσει τον όγκο της μαμάς του.
Να 'ναι καλά και πολύχρονοι και οι δυο τους!

ΥΓ (του Τεχνολόγου)
... και πολύχρονος όποιος έβγαλε την ακτινογραφία...., (πάντα τέτοια, πάντα τέτοια...), να τον χαιρόμαστε, τον ... ... .... ... ... ...