Νέος Αξονικός Τομογράφος στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Εξαγγελία Γεν. Γραμματέα

XanthiPress.gr
26/6/2010


Στην επιχορήγηση του Νοσοκομείου για την αγορά νέου αξονικού τομογράφου και λοιπού ιατρικού εξοπλισμού προχωρά το Υπουργείο Υγείας με βάση δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Νίκου Πολύζου, ο οποίος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Ξάνθης .
Πιο αναλυτικά σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα και του Διοικητή της ΥΠΕ αναφέρεται:
«Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης επισκέφτηκε χθες ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Νικόλαος Πολύζος.
Σε σύσκεψη με το Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης κ. Αριστείδη Μπουσουλέγκα, το Διοικητή του Νοσοκομείου, τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου καθώς και τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου, προσδιορίστηκαν οι στόχοι για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Μεταξύ των άλλων, αποφασίστηκε και εγκρίθηκε η επιχορήγηση του Νοσοκομείου με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ (2.000.000€) για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού με προτεραιότητα την προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν την ημερίδα που διοργανώθηκε στο Γ.Ν. Ξάνθης με θέμα: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ».